ASAP Nieuws

PILAR ASAP - THE GLITCH EDITION: de keuze van Charlotte, Ysaline en Jeffrey

Glitch door de ogen van drie Brusselse studenten

Als je maar één event van de tien kon kiezen uit ons festival, welk event pik jij er dan uit? Wij vroegen het aan drie Brusselse studenten: 
Pilar

Ysaline Magnus, 20 jaar – student Communicatiemanagement EhB

Als iemand die supergraag uitgaat en plezier maakt met vrienden kies ik ongetwijfeld voor de Opening Night van het festival. Ik hou van een sfeervolle party waar ik mij volledig kan laten meeslepen door nieuwe muziek. De dj’s en artiesten die komen optreden ken ik persoonlijk niet, maar dat is het spannende eraan. Wie weet ontdek ik donderdag mijn nieuwe favoriete artiest.
Pilar

Charlotte Moerman, 22 jaar – studente Culturele Agogiek VUB

Ik kijk het meeste uit naar het Repair Dinner. Het is een leuk concept waarbij je allerlei prangende vragen kan stellen over verschillende actuele thema’s tijdens een driegangendinner. De thema’s die tijdens deze editie aan bod zullen komen, spreken me heel erg aan. Als Kunstwetenschapper denk ik natuurlijk vaak na over de besparingen in de kunst- en cultuursector, maar ook bijvoorbeeld het klimaat is iets waar ik ’s nachts van wakker kan liggen.
Pilar

Jeffrey Wynnyk, 24 jaar – Student Culturele Agogiek VUB

Het 'je m’en fou' gehalte in de line-up van de Closing Night bevalt me wel. Veel respect voor Berry en de six O’clock gang die de Brusselse Hip-Hop mee op de kaart zetten. Stiekem hoop ik dat Zwangere Guy eens komt piepen in PILAR en een paar Barz dropt. Over Barz gesproken, BERRY zijn vrienden doen het ook goed in Nederland. Roedel ken ik nog maar een klein jaartje dus niet veel over te vertellen maar wel veel om te ontdekken. Roedel, sorry, Het Spijt Me,... niet ;-) Dan nog dansen in een duistere sfeer met KRANKk geinspireerd door Grime & UK Garage om de night the closen. Zal er  zelf zeker bij zijn en wie het gaat missen, 'je m’en fou!'
Pilar ASAP vindt plaats in Pilar van 5 maart tot 2 april.
Ga terug naar blog

Gerelateerde artikelen